Welcome to NOVUS NOTA rock radio team!


NOVUS NOTA rock radio ή αλλιώς: Νέο Στίγμα, Νέα Σελίδα…

NOVUS NOTA rock radio stations

Πριν από μερικές μέρες, στα μέσα του Φλεβάρη 2018, σας ενημερώσαμε ότι λόγω των πάνω κάτω γνωστών και μη εξαιρετέων καταστάσεων και τα σημάδια των καιρών που ζούμε: «Η καταραμένη Κρίση μας άγγιξε κι εμάς για τα καλά, με αποτέλεσμα όντας ερασιτέχνες, να μην μπορούμε να συντηρήσουμε και να δίνουμε άλλο πνοή σε αυτό μας το εγχείρημα!!!», αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το Ιντερνετικό μας ραδιόφωνο, κλείνοντας έτσι μια σελίδα (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά: http://novusnota.com)…

Παράλληλα όμως, αφήσαμε ένα μικρό παραθυράκι ανοιχτό, έναν φεγγίτη που, πέρα από τον ουρανό, τον ήλιο και τα αστέρια, μας επέτρεπε να κοιτάζουμε και το μέλλον…

Οι παλιοί μας φίλοι γνωρίζουν ότι όταν είχαμε συστηθεί για πρώτη φορά, τον Σεπτέμβρη του 2014 ξεκινώντας το ταξίδι και τη μουσική μας περιπλάνηση στο site του Novus Nota Web Radio, είχαμε πάντα μία αρχή στο μυαλό μας:
Με λίγη όμορφη μουσική, με κατανόηση και ειλικρίνεια, αλλά πολύ περισσότερο με καλή παρέα, ο κόσμος μας πάντα γίνεται ένα «κλικ» καλύτερος…


Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο, επειδή η παρέα είναι πολύ σημαντική για μας, σχεδόν τόσο όσο η ίδια η μουσική, αποφασίσαμε να γυρίσουμε μια Νέα Σελίδα… και να φτιάξουμε ένα νέο σπίτι να φιλοξενήσει αυτή μας την αγάπη!

Από τις πρώτες μέρες της Άνοιξης 2018 ανοίγουμε λοιπόν τις πόρτες στο νέο μας σπίτι: https://rockradio-novusnota.blogspot.gr

Σε αυτά τα 3,5 χρόνια:
  • μοιραστήκαμε μαζί σας αγαπημένες και σπάνιες μουσικές, πέρα από συγκεκριμένα είδη, μακριά από «κατευθυνόμενες» και «εμπορικές» λίστες. Οι περισσότεροι παραγωγοί, είχαμε μεν σαν βάση μας τη Rock μουσική και ό,τι αυτή πρέσβευε ως αξίες στα παλιά χρόνια, χωρίς να έχουμε όμως παρωπίδες και κλειστά μυαλά!
  • Μοιραστήκαμε σκέψεις, ιδέες, προσωπικές στιγμές μέσα από το σάουντρακ της ζωής του κάθε παραγωγού…
  • Μοιραστήκαμε πολλές στιγμές γέλιου και πειραγμάτων on-air αλλά και στο chat μας…
  • Μοιραστήκαμε αφιερώματα σε μουσικούς, συγκροτήματα, εποχές, μουσικά ρεύματα, βιβλία, ιστορικά γεγονότα, συναυλίες…
  • Υποστηρίξαμε σημαντικές και πάνω από όλα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις...
  • Παρακολουθήσαμε μαζί ταινίες και σειρές μέσα από τις μουσικές τους…
  • Μοιραστήκαμε και γιορτάσαμε παρέα: καρναβάλια, ντίσκο πάρτι, γιορτές, γενέθλια και τόσα άλλα, με τις μουσικές τους.
  • Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο, από τα αλώνια (ρεμπέτικα και λαϊκά κάποιες φορές), τους βάλτους και τις όχθες του Μισσισσιππή (blues), στη Άγρια και την Ήμερη Δύση (country, western, southern rock, americana)… στα σαλόνια (Jazz, Big Bands, κτλ).  
  • Κάναμε ρομαντικές βόλτες σε θάλασσες, λιβάδια και δάση, Συναντήσαμε μάγους, νεράιδες, ξωτικά… Βάλαμε πανοπλίες και πολεμήσαμε δράκους… Επισκεφτήκαμε πεδία επικών μαχών και ανελέητου headbanging...
  • Ταξιδέψαμε από τον παράδεισο στην κόλαση και τον Άδη και πάλι πίσω…
  • Ταξιδέψαμε στο χώρο και το χρόνο ως τα πέρατα του σύμπαντος…
Όλα αυτά, κι ακόμα περισσότερα θα τα ξαναζήσουμε μαζί!
Προς το παρόν μέσα από άρθρα, αναρτήσεις, εκδηλώσεις, αναφορές σε εκδηλώσεις και live, αλλά στο μέλλον….
...Στο μέλλον ελπίζουμε και οργανώνουμε την επιστροφή μας και στα ραδιοφωνικά ιντερνετικά «κύματα» πάντα με το όνομά μας: Novus Nota, αλλά ίσως αυτή τη φορά σαν μουσική «κοινότητα», ομάδα, ΠΑΡΕΑ!!! Πιθανόν φιλοξενούμενοι σε κάποιο άλλο web radio για το οποίο θα σας ενημερώσουμε εν καιρώ.

Η αρχή για κάτι νέο έγινε!!! 

Γονατίσαμε μεν, αλλά τώρα σηκωνόμαστε και "γυρίσαμε σελίδα" εφαρμόζοντας και ένα από τα moto μας:

GET UP, ROCK HARD, RIDE FREE, FLY HIGH!


Καλώς ορίσατε λοιπόν στο νέο «σπίτι» του Novus Nota Web Rock Radio!!!
Περάστε, καθίστε αναπαυτικά και γίνετε μέλος της μουσικής μας παρέας και μην ξεχνάτε:

ALWAYS LOOK ON THE ROCK SIDE OF LIFE!!!



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (11 Απριλίου 2018):
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα καλά μας νέα και να τα μοιραστούμε με εσάς, τους αγαπημένους μας ακροατές και φίλους:

Από την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 we turn page!

Οι εκπομπές των παραγωγών του Novus Nota ξεκινούν και πάλι, αυτή τη φορά από την διαδικτυακή συχνότητα του FLY FM web radio (www.flyfmradio.gr)!!!
Ο FLY FM είναι ένας σταθμός που πρεσβεύει τις αρχές που αντιπροσώπευε και ο Νovus Nota: Αγάπη για την μουσική (ειδικά την rock), την καλή παρέα και το μεράκι για το ραδιόφωνο.
Έχοντας λοιπόν κοινές βάσεις, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να υπηρετήσουμε αυτό που γουστάρουμε για "ψυχοθεραπεία": τη μουσική και το ραδιόφωνο!
Ετσι λοιπόν, ο FLY FM άνοιξε διάπλατα τις «φτερούγες» του και αγκάλιασε την παρέα & τις εκπομπές του Novus Nota.

Ραντεβού λοιπόν on-air @ http://www.flyfmradio.gr/radio/



Comments