About Us

About Us | Rock Radio online NOVUS NOTA

ABOUT US | NOVUS NOTA ή αλλιώς : Νέο Στίγμα…


H παραπάνω περιγραφή του τίτλου μοιάζει να ταιριάζει «γάντι» σε αυτό που προσπαθούμε να συνεχίσουμε και εδώ ως μουσική κοινότητα πλέον και όχι ως αυτόνομο web radio.

Εδώ, όπως και στο προηγούμενο "στέκι" μας στο www.novusnota.com από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2018, δεν θα συναντήσετε «καλύτερους» και «χειρότερους». Το μόνο που θα συναντήσετε, είναι μια ομάδα ανθρώπων-ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ η οποία έχει προσβληθεί από κοινά… «μικρόβια»:
  • Την αγάπη τους για την παρέα από κοντά, και
  • την αλληλεγγύη
«ντυμένα» με την μουσική και το ερασιτεχνικό μεράκι τους για το ραδιόφωνο και τη μουσική.

Σε αυτό το δύσκολο κοινό εγχείρημα ένα πράγμα έχει ήδη κερδηθεί αλλά δεν μας καθησυχάζει: Η διαρκής προσπάθειά μας για αμφίδρομη-ειλικρινή-ανιδιοτελή σχέση «παραγωγών» και «ακροατών». Αυτή η αλληλεπίδραση είναι, εξάλλου, αυτό που κάνει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να νοιώθουν μέλη μιας οικογένειας, που προσπαθεί με αλληλοσεβασμό να συνδιαμορφώσει ένα περιβάλλον το οποίο θα «γεμίζει» ένα μέρος του εαυτού μας.

Στο Novus Nota web radio, όπως αυτό εκφραζόταν αυτόνομα από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2018 αλλά και όπως θα εκφράζεται (π.χ. ως μουσική κοινότητα σε άλλους σταθμούς) ανάλογα τις περιστάσεις, ΔΕΝ υπάρχει μόνο ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος και ΔΕΝ παίζουμε "κατευθυνόμενες" και "εμπορικές" λίστες για την τσέπη μας!
Βάση μας είναι πάντα η Rock μουσική και ότι αυτή πρέσβευε ως αξίες (και όχι ως ...ανόητα πρότυπα-τρίπτυχα) στα πολύ παλιά χρόνια, αλλά δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτή!

Τόσο οι "τακτικοί" όσο και οι "έκτακτοι" παραγωγοί με τις εκπομπές τους (όσο επιτρέπουν οι λοιπές υποχρεώσεις τους και ανάγκες διαβίωσης), καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μουσικών ακουσμάτων, το οποίο, φυσικά, συνδιαμορφώνεται και από τους ακροατές, ανάλογα με τις ηχητικές προτιμήσεις του καθενός.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο νέο στέκι-site του Novus Nota Web Radio, και ευχόμαστε να απολαμβάνουμε πάντα όλοι μαζί τα μουσικά μας ταξίδια, να βάλετε και εσείς ένα «πετραδάκι» ώστε το όλο ερασιτεχνικό εγχείρημά μας να βελτιώνεται συνεχώς, και κυρίως να κρατάμε όμορφη συντροφιά ο ένας στον άλλον και εδώ μέσα, αλλά και στα τακτικά face-2-face ραντεβού μας πέρα από μικρόφωνα, ακουστικά και τσατ.

Άλλωστε, με λίγη όμορφη μουσική, με κατανόηση και ειλικρίνεια, και ακόμη περισσότερο με καλή παρέα, ο κόσμος μας πάντα γίνεται ένα «κλικ» καλύτερος...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (11-4-2018):
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα καλά μας νέα και να τα μοιραστούμε με εσάς, τους αγαπημένους μας ακροατές και φίλους:

Από την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 we turn page!

Οι εκπομπές των παραγωγών του Novus Nota ξεκινούν και πάλι, αυτή τη φορά από την διαδικτυακή συχνότητα του FLY FM web radio (www.flyfmradio.gr)!!!
Ο FLY FM είναι ένας σταθμός που πρεσβεύει τις αρχές που αντιπροσώπευε και ο Νovus Nota: Αγάπη για την μουσική (ειδικά την rock), την καλή παρέα και το μεράκι για το ραδιόφωνο.
Έχοντας λοιπόν κοινές βάσεις, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να υπηρετήσουμε αυτό που γουστάρουμε για "ψυχοθεραπεία": τη μουσική και το ραδιόφωνο!
Ετσι λοιπόν, ο FLY FM άνοιξε διάπλατα τις «φτερούγες» του και αγκάλιασε την παρέα & τις εκπομπές του Novus Nota.

Ραντεβού λοιπόν on-air @ http://www.flyfmradio.gr/radio/ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!


Υ/Γ :
Για οποιοδήποτε θέμα (κριτική, νέα events-lives, νέοι παραγωγοί, νέες δουλειές συγκροτημάτων, κλπ) μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας !
Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη σε όσους και όσες ενδεχομένως θιχτούν από άρθρα ή "από αέρος" (τα οποία αποτελούν προσωπικές απόψεις συντακτών ή/και παραγωγών και όχι απαραιτήτως απόψεις και του site-σταθμού), αλλά βεβαιώνουμε ότι καμμία τέτοια διάθεση δεν έχουμε και πόσο μάλλον κακοπροαίρετη. Εδώ θα είμαστε πάντα για "επανορθώσεις" αναγνωρίζοντας τα όποια πιθανά "σφάλματα"! 
 Επίσης, ζητούμε την κατανόησή σας σε τεχνικά θέματα ακρόασης και περιήγησης στο site (ποιότητα συνδέσεων, κλπ) αφού η όλη προσπάθειά μας είναι από "την τσέπη μας" και δεν συνοδεύεται με studios, εξοπλισμό, προσωπικό και "αβαντοδόρικα" ΜΜΕ και εταιρείες, αλλά μόνο απο την αγάπη μας για την μουσική και την παρέα.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις όποιες σκέψεις, κριτική και παρατηρήσεις σας, να ανταλλάξουμε σκέψεις και να πειράξουμε χωρίς κακοήθεια ο ένας τον άλλο στο τσάτ του σταθμού, και προφανώς "οι πόρτες" της μουσικής κοινότητάς μας είναι ανοικτές ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ...ΧΡΕΩΣΗ (όπως είθισται σε αρκετά sites και σταθμούς που κατά τα άλλα "ροκάρουν"...) σε άρθρα σας, σε δουλειές σας (δίσκοι, κλπ), καθώς και σε νέους παραγωγούς-DJs και μουσικά είδη εαν κρίνουν ότι "δεν έχει κρύο στο Novus Nota" και ειδικότερα ότι "ταιριάζουνε τα χνώτα μας" μέσα "στου δρόμου τη χαρά" πέρα από μικρόφωνα και αποστάσεις!